FOTOGRAFIE

NEWBORNFOTOGRAFIE
Geen poespas maar pure, tijdloze foto’s

De eerste weken van een baby’tje zijn heel bijzonder, tijdens een newbornshoot leg ik deze bijzondere tijd vast. Mijn werkwijze is afgestemd op het kindje en de ouders. Een shoot is altijd aan huis zodat het kindje en de ouders in een vertrouwde omgeving zijn en vindt plaats na een voeding zodat de baby lekker voldaan en slaperig is. Tijdens de shoot is er genoeg ruimte voor eigen ideeën, broertjes en zusjes en foto’s met papa(‘s) en/of mama(‘s). Mijn doel is om een kindje op een natuurlijke wijze te fotograferen. Geen poespas, geen geforceerde houdingen, maar pure en tijdloze foto’s

 

PRODUCTFOTOGRAFIE
Mooie, sfeervolle foto’s die verkopen
Sfeervolle, duidelijke productfoto’s voor op je website, social media of brochure? Dan ben je bij mij op het goede adres. Ik laat niet alleen jouw producten van hun beste kant zien, maar probeer ook de sfeer van de organisatie terug te laten komen in deze foto’s.
Productfotografie voor op de veilingklok
 Voor verschillende klanten maak ik productfoto’s voor op de veilingklok in Aalsmeer en Honselersdijk. Ik weet precies waar een goede veilingfoto aan moet voldoen. Zo kun je kopers een realistisch, maar mooi voorbeeld laten zien van de aankoop.

 

SFEERFOTOGRAFIE
Jouw locatie, realistisch op zijn mooist

Foto’s om te showen aan toekomstige klanten, op een website of in een flyer, ik kan ze voor je maken! Soms is het moeilijk om een realistisch beeld van een ruimte te fotograferen. Denk maar aan een kleine, of donkere ruimte, de foto wordt dan net niet zoals jij het graag zou zien. Ik kan je hierbij helpen. Met behulp van juiste apparatuur (groothoeklenzen, lampen) zet ik jouw locatie realistisch op de foto.

 

Ik doe ook familieshoots en LinkedIn profielfoto’s etc. Voor meer informatie of vragen  kun je me altijd vrijblijvend een e-mail sturen.