Afstudeerproject Natural Happiness

Afstudeerproject Natural Happiness

Ik ben net afgestudeerd als grafisch vormgever. En Natural Happiness was mijn afstudeerproject. De opdracht was om een eigen merk/productlijn op te zetten. Ik heb er voor gekozen om een eigen merk te ontwikkelen dat speciaal gericht is op gezonde, biologische dranken. En dan vooral koffie, thee en frisdrank. De dranken van Natural Happiness bevatten alleen maar natuurlijke gezonde producten. En voor in de koffie bieden wij gezondere alternatieve aan. Zoals vanille in plaats van suiker. Mijn merk is ook heel milieubewust. Daarom wordt het meenemen van een eigen beker heel erg gepromoot. Door het meebrengen van een eigen beker spaar je punten voor gratis producten en je krijgt korting op je drankje.

Ook denken wij bij Natural Happiness erg mee met de klant. Zo is er voor de klant die vanwege een zieke of een allergie precies moet weten wat er in het drankje zit een speciaal voedingswaardeboekje met alle ingrediƫnten beschreven.

Ik heb voor dit project heel veel verschillende uitingen gemaakt. Alle foto’s die je vind in dit project zijn zelf gemaakt. Ook de foto’s op de website zijn zelfgemaakt. Je kunt de website van Natural Happiness hier bekijken.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *